30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Welke USB Zangmicrofoon Kopen? Professioneel advies | USBmicrofoon.nl

Weten welke USB microfoon je moet kopen als je wil zingen of zangopnemen? USBmicrofoon.nl geeft je professioneel advies. Van laptop usb microfoon tot volwaardige studio microfoon zijn er vele mogelijkheden voor zangmicrofoons.

In de webshop hebben we natuurlijk vele USB microfoons te koop. Er zitten natuurlijk verschillen in de prijzen, van goedkope USB mic tot hele dure professionele, maar ook zeker verschillende typen microfoons. Aan de hand van verschillende USB microfoons geven we je een overzicht van de verschillen.

Wat is een USB microfoon?

Een USB microfoon is een microfoon met een USB aansluiting zodat je deze gemakkelijk kunt aansluiten op je PC, Mac, Laptop of iPad. En zonder installeren deze zo gemakkelijk kunt gebruiken. De USB microfoons die te koop staan op USBmicrofoon.nl zijn voornamelijk studio kwaliteit microfoons met een USB aansluiting, en sommige ook nog met een echt ingebouwde USB geluidskaart waardoor de microfoon bijvoorbeeld ook een koptelefoon uitgang heeft, of een extra ingang voor gitaar of keyboard.

Waarom wel/geen USB zangmicrofoon?

Een usb microfoon is bedoeld voor opnemen, zoals YouTube filmpjes of zelfs je eigen nummers of Album. Niet direct om aan te sluiten op een zang-installatie. Dus houdt daar rekening mee. Geschikte microfoons voor zanginstallaties zijn typische handmicrofoons, deze zijn minder gevoelig. Voor goede opnamen zet je liever een gevoelige home studio of condensator studio microfoon in een standaard! Die raak je dus absoluut niet aan want deze zijn zo gevoelig dat geluid van je hand die beweegt via de microfoon body opgenomen wordt.
USB microfoons, en studio condensator/USB Geluidskaart combinaties, zijn dus de microfoons om echt hele goede zang, audio en geluidsopnamen te maken.

Dynamische microfoon of Condensator microfoon

De meeste USB microfoons zijn of een een dynamische microfoon of condensator microfoon. Hier 2 voorbeelden van populaire USB microfoons, de C03U en Q2U. Een dynamische hand zangmicrofoon zoals de Q2U zijn prima microfoons voor live zang op een podium, en voor goede opnamen. Home studio condensator microfoons zijn veel gevoeliger en klinken nog weer een stuk beter. Je hebt met dit soort gevoelige microfoons hele hoge kwaliteit.

Beste USB zangmicrofoon tot 100 euro

Als je niet 200 of 300 euro wil uitgeven voor een USB studio microfoon pakket dan is de C01U is voor zangopnamen de beste microfoon. Aansluiten op je PC, Laptop, Mac of MacBook en je kunt hele goede zangopnamen maken. Een koptelefoon gebruiken tijdens zangopnamen is altijd aan te raden voor het beste resultaat.

Beste USB zangmicrofoon boven 100 euro


Zangmicrofoon combineren met USB

Je kunt natuurlijk ook een goede zangmicrofoon combineren met USB. Kies dan bijvoorbeeld een goede handzangmicrofoon in combinatie met een mixer of USB geluidskaart. Het voordeel is dat je deze ook door kan lussen naar een zang-installatie als je die hebt. Goede hand zangmicrofoons zijn bijvoorbeeld. Beste prijskwaliteit verhouding heeft bijvoorbeeld de Samson Q8 die net zo goed is als veel duurdere microfoons van andere merken. Voor het beste opname resultaat zijn deze dus niet aan te raden. De zijn dus wel zeer geschikt om in je hand vast te houden.


Home Studio/Condensator Microfoons met USB Geluidskaart

Wil je dus de beste zangmicrofoon en ga je deze voornamelijk thuis of in je eigen studio gebruiken. En ga je deze niet vasthouden. Dan kies je voor een studio condensator microfoon. Hier de beste studio zangmicrofoons in verschillende prijsklassen. Hierbij koop je dan een USB geluidskaart als je die nog niet hebt. Deze moet wel geschikt zijn voor condensator microfoons.


USB-Geluidskaarten

De beste USB geluidskaarten voor zangmicrofoons en studio condensator microfoons zijn


Complete USB Microfoon/Geluidskaart Pakketten

Er zijn vele complete home studio, en zang opname pakketten te koop. Hier onze best verkopende pakketten voor zang opname. Dit zijn hele complete pakketten, vaak zelfs inclusief zeer goede opname software, kabels, standaard en bij sommigen ook zelfs een hele goede koptelefoon.

Voor PC/Laptop met windows en voor MacVoor Laptop or PC met windows,Mac en ook iPad


Speciale pakkett voor de iPad met de iTrack Dock


Complete Luxe studio pakketten
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.