30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Fitness Microfoon

Fitness Microphone Set

Fitness Microfoon Top 3 accessoires

  • Windscreen
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een fitness microfoon voor het geven van sport en groepslessen op een sportschool, fitness club of health centre, dan is er genoeg keuze op het gebied van microfoons. Zo zijn er de goedkopere systemen met een beltpacktransmitter waarbij je de zender meestal in een tasje om je middel draagt. De microfoon is dan met een dun kabeltje met deze zender verbonden. Daarnaast is er dan een ontvanger die is aangesloten op het audio systeem of de fitness geluidsinstallatie.

De ideale fitness microfoon

De ideale fitness microfoon is voor elke instructeur anders. Heb je een groot hoofd, juist een kleine hoofd? Wil je een strak zittende headset, juist een luchtig of los zittende headset. Beweeg en spring je veel, doe je grondoeveningen. Zweet je weinig of juist veel. Geef je Spinning of Zumba, cardio, yoga of een andere sport. Er is helaas geen one size fits als bij headsets. Voor elke situatie is misschien een andere headset weer beter. Dus vraag gerust advies!

Maar er zijn ook microfoons waarbij de mini transmitter in de headsetmicrofoon zit ingebouwd zodat je deze op het hoofd draagt. Het grote voordeel hiervan is dat e dus geen lost kabeltje meer hebt, geen tasje of zender meer om je middel hoeft te dragen. En vooral bij het begin of eind van de les is het veel gemakkelijker omdat je simpelweg de headset opzet of afzet en meteen klaar bent.

Aanbevolen met

Accessoires/bijbehorende producten voor Fitness Microphone mee bestellen?

Deze producten raden we aan en kun je kopen in combinatie met de Fitness Microphone
  • Windscreen

Vergelijkbare producten voor/zoals Fitness Microphone

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.