30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Podcasts Opnemen - Advies door USBmicrofoon.nl

Weten welke USB microfoon of andere microfoons kun je het beste kopen als je een podcast wil maken of opnemen? En waar kun je op letten.

In de webshop hebben we natuurlijk vele USB microfoons te koop. Er zitten natuurlijk verschillen in de prijzen, van goedkope USB mic tot hele dure professionele, maar ook zeker verschillende typen microfoons. Aan de hand van verschillende USB microfoons geven we je een overzicht van de verschillen.

Wat is een USB microfoon

Een USB microfoon is een microfoon met een USB aansluiting zodat je deze gemakkelijk kunt aansluiten op je PC, Mac, Laptop of iPad. En zonder installeren deze zo gemakkelijk kunt gebruiken. De USB microfoons die te koop staan op USBmicrofoon.nl zijn voornamelijk hoge kwaliteit microfoons met een USB aansluiting, en sommige ook nog met een echt ingebouwde USB geluidskaart waardoor de microfoon bijvoorbeeld ook een koptelefoon uitgang heeft.

Waarom een geen USB microfoon voor Podcast/internet radio?

Een usb microfoon is bedoeld voor opnemen, zoals YouTube filmpjes of een gesprek via Skype, of misschien wil je wel een gesprek opnemen voor een podcast. Het voordeel van deze usb microfoons is dat ze (radio) studio opname kwaliteit bieden zodat je thuis op je werk kamer, slaapkamer of in de huiskamer echt ontzettend goed geluid hebt.

Podcast microfoons

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.