30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Spraak of Gesprek Opnemen - Advies van USBmicrofoon.nl

Weten welke USB microfoon of andere microfoons kun je het beste kopen je spraak of een gesprek wil opnemen?

In de webshop hebben we natuurlijk vele USB microfoons te koop. Er zitten natuurlijk verschillen in de prijzen, van goedkope USB mic tot hele dure professionele, maar ook zeker verschillende typen microfoons. Aan de hand van verschillende USB microfoons geven we je een overzicht van de verschillen.

Wat is een USB microfoon

Een USB microfoon is een microfoon met een USB aansluiting zodat je deze gemakkelijk kunt aansluiten op je PC, Mac, Laptop of iPad. En zonder installeren deze zo gemakkelijk kunt gebruiken. De USB microfoons die te koop staan op USBmicrofoon.nl zijn voornamelijk hoge kwaliteit microfoons met een USB aansluiting, en sommige ook nog met een echt ingebouwde USB geluidskaart waardoor de microfoon bijvoorbeeld ook een koptelefoon uitgang heeft.

Waarom wel/geen USB microfoon?

Een usb microfoon is bedoeld voor opnemen, zoals YouTube filmpjes of een gesprek via Skype, of misschien wilt u wel een gesprek opnemen. Of misschien zelfs een usb microfoon voor uw logopedie praktijk gebruiken. Er zijn vele toepassingen voor opname microfoons.

Keuze voor een laptop/opname microfoon.

Wil je een gesprek via Skype voeren met hoge geluidskwaliteit. Of misschien zoek je veel betere kwaliteit dan de ingebouwde microfoon in je laptop of webcam? Dan is de GoMic de microfoon om te kopen.

Gesprekken opnemen

Wil je gesprekken opnemen met zeer goede kwaliteit en zoek je een microfoon die je op een tafel in het middel kan zetten? Dan is er de C03U en de UB1 microfoon. Het voordeel van de UB1 is dat deze onopvallen neergezet kan worden. De C03U kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld interviews op te nemen. En eventueel zelfs voor voice overs.

Beste USB opname microfoon tot 100 euro

Zoek je een zeer goede spraak opname microfoon die je wil gebruiken om spraak op te nemen van iemand. Bijvoorbeeld voor het inspreken van een voice over, een cursus, of misschien voor logopedie. Dan is de C01U de beste microfoon in deze prijsklasse.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.