30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
USB mic Pakketten Geluidskaart Studio Mic Filter Koptelefoons Speakers

Studio

  Studio

Studio Set

 • sE-X1 sE Electronics
 • C01 Samson

Studio Top 3 accessoires

 • Microphone Stand
 • Reflection Filter
 • Pop Filter
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Studios zijn er in alle maten en soorten. Een studio kan gebruikt worden om bijvoorbeeld instrumenten op te nemen of om Zang Opnemen, voice over en stem opnamen. Maar een studio is tegenwoordig ook vaak een plek om Muziek Produceren of te mixen en te bewerken waarbij het geluid al ergens anders opgenomen is of uit samples en loops komt.

Akoestiek in de Studio

Het belangrijkste in een studio, en wat vaak een studio een studio maakt, is de akoestiek. Deze kan juist heel neutraal zijn. Of zijn goed of mooi zijn. Een neutrale akoestiek is handig voor hele pure opnamen. Of om muziek te mixen of te produceren waarbij je precies wil kunnen horen hoe de muziek puur klinkt, zonder vervorming door de ruimte waar je deze afluistert. Of de muziek kan bijvoorbeeld, goed of mooi zijn. Om bijvoorbeeld bij een opname van zang, gitaar, piano een licht mooie echo of ruimtelijkheid toe te voegen aan het geluid. In veel gevallen wordt tegenwoordig vaak eerder de voorkeur gegeven aan een zo puur en droog mogelijke opname omdat veel van deze ruimtelijkheid via digitale geluidseffecten zoals Reverb en Delay, in de nabewerking van helemaal naar wens en smaak kunnen worden toegevoegd. Als deze namelijk eenmaal in een opname zit is deze er weer veel moeilijker uit te halen, laat staan te veranderen.

Studio apparatuur

Waar vroeger hele dure, en vaak grote, mixers. mengtafels en audio recorders nodig waren, zijn tegenwoordig in de studio een goede laptop of computer in combinatie met een Geluidskaart de keuze als de belangrijkste studio apparatuur. Daarnaast gebruik je voor opnamen vaak een Studio Microfoon met pop filter en refletie filter scherm voor het opnemen van zang, stem en instrumenten. En voor het mixen en bewerken dan Studio Speaker die zo puur mogelijk klinken en een studio koptelefoon die natuurlijk klinkt.

Accessoires/bijbehorende producten voor Studio mee bestellen?

Deze producten raden we aan en kun je kopen in combinatie met de Studio
 • Microphone Stand
 • Reflection Filter
 • Pop Filter
 • Microphone Cable
 • Studio Equipment

Vergelijkbare producten voor/zoals Studio

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 USBMicrofoon.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.