30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Professionele Geluidskaart: USB of FireWire? Of Ethernet?

Zoek je een professionele geluidskaart: moet je dan een USB of FireWire geluidskaart kopen? Of Ethernet? Ja, er zijn zelfs ethernet geluidskaarten! Wat zijn de voordelen van een professionele USB geluidskaart, en de nadelen van FireWire.

FireWire was altijd de manier om met hoge snelheid video, en dus ook audio en muziek je PC en vooral Mac in en uit te sturen. Met de komst van het supersnelle USB 2.0 en nu zelfs nog snellere USB3.0 in voorbereiding is de hele computer en muziek industrie wel om. Ook is natuurlijk alle nieuwe apparatuur uitgerust met USB, denk aan TVs, smartphones en natuurlijk iPad en Tablets waar je nu ook al professioneel muziek kunt opnemen met de juiste app. Ook een topmerk als Focusrite, wat wereldberoemd geworden is met hun SAFFIRE FireWire geluidskaarten kiest nu ook voor de professionele USB2.0 geluidskaarten. Maakt dat FireWire nutteloos, zeker niet.Genoeg goede geluidskaarten met FireWire zijn ook nog net zo goed. Het is alleen dat de toekomst USB is.

Goedkope zeer professionele USB geluidskaarten

Goedkoop is misschien niet helemaal het goede woord, maar met deze USB geluidskaarten krijg je een geluidkskwaliteit van veel duurdere en grotere professionele audio studio interface, alleen dan wel heel betaalbaar, dus deze kunnen we gerust zeer professionele goede studio USB geluidskaarten noemen. Opnemen met deze goede geluidskwaliteit was nog niet eerder mogelijk!

Goede DJ USB geluidskaarten

Zoek je een goede DJ geluidskaart? Dan zijn er wat minder opties omdat je meestal iets met een bepaald aantal in/uitgangen zoekt. 2 goede, en zeer betaalbare:

Beste USB geluidskaart

Hoewel de iTrack en Scarllett al tot de beste mogelijke USB geluidskaarten horen is het Focusrite gelukt om hun allernieuwste technologie uit de RedNet Ethernet Geluidskaarten in een USB geluidskaart te stoppen. De specificaties van deze USB geluidskaart zijn voor elke professionele producer, muzikant en singer/songwriter om van te watertanden.

Zeer professionele FireWire geluidskaarten


Mixers met USB geluidskaart

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.