XL
INFODESK
(9-17u)
033-2011144
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Keurmerk webwinkel

USB Mic - Laptop, iPad, PC, Mac, MacBook, Tablet en UltraBook

Koop met korting je USB Mic voor Laptop, iPad, PC, Mac, MacBook, Tablet en UltraBook bij USBMicrofoon.nl. Wij hebben alle USB microfoons op voorraad, bij alles met gratis verzending, en altijd korting op de juist microfoon voor het opnemen van muziek, voice over, pod casting, skype en internet telefonie. Bij USBmicrofoon verkopen wij alleen de hoge kwaliteit microfoons die zelfs voor professionele toepassingen gebruikt worden, zoals van topmerken als Samson, sE Electronics en Focusrite.

Als USB mic heb je de keuze uit een simpele PC USB mic, met alleen een USB kabel. Een USB microfoon met ingebouwde uitgebreidere geluidskaart, die heeft bijvoorbeeld een mix functie of een koptelefoon uitgang voor direct monitoring en als laatste kun je ook een een extrene USB geluidskaart + standaard microfoon gebruiken. Dit heeft vooral als voordeel dat je ook hele professionele studio microfoons, of microfoons voor speciale doeleinden op je laptop, PC of Mac en zelfs iPad kunt aansluiten.

Top USB mics


USB mics voor iPad


Zeer goede USB microfoons


Goedkope USB microfoons


Ruimtelijke microfoons

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.