30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB micPakkettenGeluidskaartStudio MicFilterKoptelefoonsSpeakers

Voice Over Opnemen? Adviezen van USBmicrofoon.nl

Professioneel voice overs opnemen is een vak apart. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een voice over opnemen voor je home videos, een cursus, een YouTube Filmpje en natuurlijk een bedrijfsfilmpje of commercial

In de webshop hebben we natuurlijk vele USB microfoons te koop. Er zitten natuurlijk verschillen in de prijzen, van goedkope USB mic tot hele dure professionele, maar ook zeker verschillende typen microfoons. Aan de hand van verschillende USB microfoons geven we je een overzicht van de verschillen.

Wat is een USB microfoon

Een USB microfoon is een microfoon met een USB aansluiting zodat je deze gemakkelijk kunt aansluiten op je PC, Mac, Laptop of iPad. En zonder installeren deze zo gemakkelijk kunt gebruiken. De USB microfoons die te koop staan op USBmicrofoon.nl zijn voornamelijk hoge kwaliteit microfoons met een USB aansluiting, en sommige ook nog met een echt ingebouwde USB geluidskaart waardoor de microfoon bijvoorbeeld ook een koptelefoon uitgang heeft.

Waarom wel/geen USB microfoon?

Een usb microfoon is bedoeld voor opnemen, zoals YouTube filmpjes of een gesprek via Skype, of misschien wilt u wel een gesprek opnemen. Of misschien zelfs een usb microfoon voor uw logopedie praktijk gebruiken. Er zijn vele toepassingen voor opname microfoons. Ze kunnen gebruikt worden voor Voice Overs maar voor hele goede voice overs zijn de pakketten met een condensator/studio microfoon met USB geluidskaart nog weer beter. Deze hebben meer mogelijkheden tot het goed afstellen van het geluid, en nog net weer wat minder ruis.

Voice Over pakketten - met USB Microfoon

USB microfoons kenmerken zich door direct aansluiten en direct opnemen. Vaak moet je nog wel via je opname software het volume optimaliseren. En ze hebben net een tikje meer ruis aangezien de elektronica in USB geluidskaarten een stuk duurder en dus iets beter is.

Voice Over pakketten - met USB Microfoon/Geluidskaart

Deze microfoonpakketten worden door onze klanten voor professionele commercials, YouTube advertenties, bedrijf video presentaties, reclames en cursussen gebruikt. Gegarandeerde topkwaliteit dus.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.